Jerry Springer žalio zbog showa pa priznao: Uništio sam kulturu i nadam se da u paklu nije vruće

Voditelj Jerry Springer preminuo je u 80. godini, kako piše TMZ. Jerry je 27 godina vodio talk show ‘The Jerry Springer Show’. 2022. Springer je čak izjavio da žali zbog showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegov talk show bio je poznat po gostima koji su često ulazili u sukobe, čak i one fizičke, a sve to događalo se dok je publika u pozadini uzvikivala: ‘Jerry, Jerry, Jerry, Jerry!’. Upravo zbog toga se njegov show smatra jednim od najkontroverznijih ikad, ali je u isto vrijeme bio jedan od najgledanijih. 

U studenom 2022. godine Springer je u podcastu Behind the Velvet Rope kod Davida Yontefa rekao da ipak malo žali zbog showa i da se nada da zbog njega neće završiti u paklu. Našalio se i s time da je njegova emisija vjerojatno uništila pop kulturu, a voditelj ga je upitao smatra li se začetnikom reality televizije.

– Ma ne. Zapravo se ispričavam. Žao mi je. Što sam to napravio? Uništio sam kulturu. Samo se nadam da u paklu nije tako jako vruće jer ja lako izgorim. Imam blijedu put i to me nekako brine – našalio se Springer tada.

Preminuo Jerry Springer

Foto: Nick Ray/NEWS SYNDICATION

Njegova emisija započela je 1991. kao show u kojem su se raspravljali politički problemi. Ubrzo se sve u emisiji promijenilo te je postala potpuna suprotnost od početaka. ‘The Jerry Springer Show’ jedno je vrijeme bio popularniji od emisije Oprah Winfrey. Snimanje je završilo 2018. godine.

Foto: YouTube

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Giulianova supruga Kristina je i danas ljepotica: Prije udaje je snimila vrući spot koji se pamti
Next post Od maske do šljokica: Ovo su modne kombinacije glazbenika na 30. dodjeli nagrade Porin