Anđela Šimac ponovno u velikoj ljubavi s Kastratijem: Pričalo se o novom prekidu, no zajedno su

Influencerica Anđela Šimac footgrafirala se u društvu kosovskog nogometaša Lirima Kastratija. Sinjanka je prošlo ljeto prekinula s nogometašem, nakon čega su se ubrzo pomirili. 

Budući da neko vrijeme nisu bili viđeni zajedno, šuškalo se o ponovnom prekidu. No, glasine su zaustavili zajedničkom fotografijom gdje ju on ljubi u obraz na Anđelinom Instagramu. 

Foto: Instagram/Anđela Šimac

Inače, sinjanka i nogometaš su dobili kćerkicu Indiah u ožujku prošle godine. Tada je sa svojim pratiteljima podijelila loše uvijete iz Poljske klinike u kojoj je trebala roditi, zbog čega je naposlijetku rodila u Hrvatskoj. 

Foto: Instagram/Anđela Šimac

–  Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni… Samo sam jako zahvalna poliklinici u Zagrebu u koju su me odlučili primiti odmah. Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama i neće pokušavati roditi u ‘lijevim’ zemljama među kojima je i Poljska. I da, Hrvatska iznad svega –  izjavila je tada Anđela.

Par je prije toga zajedno od 2021., a upoznali su se kada je nogometaš igrao za zagrebački Dinamo. Više su puta prekidali, pa se mirili.

POGLEDAJTE VIDEO: JURAJ ŠEBALJ O PROMETNIM NESREĆAMA

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Anđela iz Survivora se požalila: ‘Oprosti majko što ću ovo reći, ali meni puno nedostaje seks…’
Next post Plavi izgubili u igri za plemenski imunitet u ‘Survivoru’, a najviše glasova za duel dobio je David