Anđela iz Survivora se požalila: ‘Oprosti majko što ću ovo reći, ali meni puno nedostaje seks…’

Crveno pleme u ‘Survivoru’ nije dugo zadržalo pobjednički status. No, ispričali su kako su za tri tisuće pesosa osvojenih na prošlom izazovu kupili mnogo hrane.

– Dogovorili smo se da kupujemo strateški, da imamo što više namirnica što duži period. Bilo je tu svega, krumpira, paprike, luka… Ispunila mi se želja da imamo i trenutno zadovoljstvo, a to su kolači. Da mi je netko rekao da je torta od mrkve toliko ukusna,
ne bih mu vjerovala. Odgovarala mi je nova energija – ispričala je Anja.

Foto: Nova Tv

Nova nagrada koja ih je očekivala ako pobjede, bila je razgovor s prijateljem ili prijateljicom uz hranu, pravi mali švedski stol, a u tome su sudeći prema broju osvojenih bodova više motivirani bili plavi.

Foto: Nova Tv

Zadatak je bio što brže proći poligon. Potom su se morali popeti na mrežu i pokupiti četiri zastavice. Kad su došli do kraja čekao ih je koš u koji su morali ubaciti dvije lopte.

Natjecatelj koji to prvi napravi osvojio je jedan bod, a za pobjedu plemena trebalo im je ukupno deset bodova. S rezultatom deset naprama dva, pobijedilo je plavo pleme, a najprecizniji i najbrži u tome je bio Denis koji je od četiri kruga u kojima je sudjelovao, osvojio sva četiri boda.

Foto: Nova Tv

– Pretpostavljam da se moj prijatelj ili prijateljica jako žele čuti sa mnom – komentirao je Denis ovaj sjajan pobjednički niz.

– Danas smo razvalili, pokidali smo ih. Ostavili smo srce na terenu – komentirala je Sanja.

Kad je došao red na osvojenu nagradu, Anđela je razgovarala s dečkom koji joj, priznaje, jako nedostaje.

– Meni seks nedostaje, oprosti majko, ali jako puno. Nešto što smo prakticirali svaki dan, ili svaki drugi kad sam bila u vanjskom svijetu, ovdje mi puno fali. Čak sam i prva od svih žena koja je rekla da mi jako fali – ispričala je Anđela.

Foto: Nova Tv

Dodala je kako joj nije jasno zašto ‘cure ovdje ne skaču na druge slobodne dečke’ te da joj je ovo najduže vrijeme bez seksa.

Također, otkrila je da su joj Marko i Luka najzanimljiviji momci iz crvenog tima.

– Meni je to na listi prioriteta jako, jako daleko. Malo se i brinem gdje su mi hormoni – komentirala je Antonia. No, Anđela ističe kako se osjeća kemija između Lea i Antonije.

Foto: Nova Tv

– Njihovi pogledi i ostajanje do kasno uz vatru… Jedva sam sinoć zaspala, jer su gospoda pričala i smijala se. Drago mi je da se smiju – objasnila je Anđela.

U crvenom timu Luka smatra da pleme nije dalo sve od sebe na posljednjem poligonu, a Lazar se nada pobjedama u budućim igrama.

Foto: Nova Tv

– Iskreno, baš bi ih volio poslati na plemensko vijeće. Znamo za koga bi glasali. David i Denis su na tapeti. Kad bi izbacili dva jaka igrača mi bi bolje prošli – smatra Lazar.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post HDZ je i dalje na vrhu, Vlada i Milanović preokrenuli trendove: pogledajte i što Hrvate najviše muči
Next post Anđela Šimac ponovno u velikoj ljubavi s Kastratijem: Pričalo se o novom prekidu, no zajedno su