Georgine se zasitio Ronaldo, ali i javnost: Površna, materijalist i arogantna, jadni tvoji prijatelji

Nogometaš Cristiano Ronaldo (38) i njegova partnerica Georgina Rodriguez (29) posljednjih su dana u centru pozornosti, a razlog su navodni problemi u njihovoj vezi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvo su u javnost iscurili dokumenti koji pokazuju da je Georgina navodno njegova ‘ropkinja’, a onda se počelo šuškati da je nogometašu dosadila veza s njom, te da su zajedno samo radi zarade, jer su postali svojevrsni brend.

Cijelu situaciju prate milijuni ljudi diljem svijeta, a čini se da je većina stala na Ronaldovu stranu.

Brojni komentiraju kako bi Georgina trebala biti skromnija, te ne pokazivati materijalne stvari koje posjeduje.

‘Skromnost bi učinila da izgledaš bolje od bilo koje otmjene odjeće’, ‘Bez Cristiana ne bi imala ništa’, ‘Površna, materijalist i arogantna’, neki su od komentara.

Foto: Instagram/Nikolina Pišek Ristović

Drugi pak smatraju da bi trebala bit poniznija, te da mora više poštivati svog partnera koji joj je omogućio novac i svjetsku slavu.

‘Znaš li za riječ poniznost?’, ‘Bahata je, nije ni čudo što je Cristianova obitelj ne želi’, ‘Georgina, moraš biti ugledna žena. Promijeni način na koji se odijevaš jer je Ronaldo čovjek od časti’, ‘Ne čudi me njena egocentričnost. Nikad u njoj nisam vidio poniznost, a ako je ikada bila skromna to je zato jer je bila siromašna’, poručili su joj mnogi.

Georginin show na Netflixu ‘Soy, Georgina’ dodatno je razbijesnio javnost, jer se pune dvije sezone zapravo samo hvali luksuznim životom, odjećom, torbama i privatnim zrakoplovom, a njeni prijatelji iz djetinjstva je hvale na sva zvona, te praktički moraju gledati i slušati sve o njenom ‘novom’ životu.

Tako su mnogi zaključili kako zapravo nemaju izbora osim joj se diviri, barem kada su kamere upaljene, iako je i njima jasno kako stoje stvari.

U nekim trenucima show je doista negledljiv upravo zbog takvih scena u kojima ona kraj sebe ima vojsku onih koji joj se dive… 

Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Ovo je nadrealno! Penava je u dva dana ponudio suradnju Plenkoviću, pa Grbinu. Je li ovo kraj Domovinskog pokreta
Next post Prvi zastupnik koji je dobio opomenu zato što je – šutio: ‘Kamo sreće da i neki drugi u Saboru ništa ne govore‘