Tko je misteriozna žena koju ljubi Clint Eastwood? Skriva je od javnosti, on ima 92, a ona 56

Četverostruki dobitnik Oscara, Clint Eastwood (92) može se pohvaliti karijerom kakvu priželjkuju mnogi glumci, a od 2014. godine njegova leđa čuva samozatajna Christina Sandera (56).

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se navodno upoznao dok je ona radila na Eastwoodovom imanju u Kaliforniji, na poluotoku Monterey. U tom obalnom gradiću nekoć je ovaj poznati glumac bio i gradonačelnik, a danas par živi mirnim životom daleko od javnosti.

LA: Premijera filma Sully

Foto: Janet Gough/PRESS ASSOCIATION

Privatnost je nešto što je vrlo bitno Christini, pa tako nema profile na društvenim mrežama, a Clint o njoj još nije govorio u javnosti.

Ipak, moglo ga se vidjeti u njenom društvu na nekoliko velikih i važnih događaja, kao što je dodjela Oscara 2015. godine, kada je njegov film ‘Američki snajperist’ bio nominiran za šest nagrada, uključujući onu za najbolji film, ali i filmski festival u Cannesu 2017. godine.

Reuters/Pixsell

Foto: Reuters/Pixsell

Njihova ljubavna veza poprilično je ozbiljna, pa ne čudi da se Christina zbližila i s njegovom djecom. 2018. pridružila se njegovoj obitelji, uključujući troje djece, unuku i Eastwoodovu prvu ženu, na premijeri filma ‘Mazga’.

Prije Christine, Clint je bio u braku dva puta. Prvi put s modelom i glumicom Maggie Johnson (92), od 1953. do 1987., a drugi put s voditeljicom vijesti Dinom Ruiz (57), od 1996. do 2004. godine. Također je imao nekoliko veza, uključujući dugotrajne romanse s glumicom iz ‘Titanika’ Frances Fisher (70) i kolegicom Sondrom Locke.

Pariz: Premijera filma The 15:17 To Paris

Foto: Janet Gough/PRESS ASSOCIATION

I dok je glumac najpoznatiji po vesternima, mnogim ženama se uvukao pod kožu ulogom Roberta Kincaida u filmu ‘Mostovi okruga Madison’. U filmu o ljubavi između fotografa i kućanice srednjih godina, koji je velikom broju gledatelja natjerao suze na oči, glumio je uz legendarnu Meryl Streep (73).

'American Sniper' Premiere, New York

Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Vatroslav Tijan progovorio je o razvodu od Valentine: Ona želi luksuz, a nema ni za garsonijeru
Next post Charles III. i Camilla dolaze na Eurosong: Kralj će upaliti svjetla pozornice koja će biti posebna