Vatroslav Tijan progovorio je o razvodu od Valentine: Ona želi luksuz, a nema ni za garsonijeru

Par koji se upoznao i zaljubio u emisiji ‘Ljubav je na selu’, vjenčao se, no ipak njihov brak nije imao sretan kraj. Naime, Valentina Kordić (30) je potvrdila da se ona i Vatroslav Tijan (45) rastaju, a i Vatroslav je za Večernji list progovorio o cijeloj situaciji. 

storyeditor/2023-04-19/PXL_270719_25517974.jpg

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/

– Ne dam joj samostalno skrbništvo. Nema gdje već godinu i pol, čekam da se odseli. Želi luksuz, a nema niti za garsonijeru – rekao je odlučno Vatroslav. 

Valentina je također otkrila zbog čega je podnijela zahtjev za rastavu. 

– Vatroslav je taj koji je prestao imati odnose sa mnom i već godinu i pol ili dvije govorio javno da je rastavljen i mene zvao bivšom ženom. Rastavu sam podnijela ja kada sam shvatila da on jednostavno nije zainteresiran da budemo zajedno i da od toga više ne može biti ništa – ispričala je Valentina koja je papire za razvod predala još prije Božića prošle godine te je zatražila i samostalnu roditeljsku skrb.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/meteo.hr

– U trenutku kada sam predala papire za razvod naš sin Vito još nije bio dobio vrtić i tada sam tetama od kćeri govorila da bi se selili iz Istre. Zbog selidbe u okolici Splita tražila sam samostalnu roditeljsku skrb jer želim sama donositi odluke jer mi je to lakše – objasnila je.

Foto: Privatni album

Isto tako, Valentina je istaknula da joj smeta što njezin bivši suprug nije angažiran oko djece koliko i ona te govori kako sve sama radi oko njih, a da Vatroslav ne zna kada djeca imaju neke izlete, termine kod doktora ili slično. Također je izjavila kako želi imati što manje kontakta s njim nakon razvoda. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Inače, nakon što se rodila ljubav u showu između Vatroslava i Valentine, par se odlučio vjenčati 2019. godine. U braku su dobili dvoje djece, no nažalost, njihov brak nije opstao.

Foto: RTL

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Vanna podijelila rijetku fotku sa suprugom, za to imala poseban povod: ’25 godina putovanja’
Next post Tko je misteriozna žena koju ljubi Clint Eastwood? Skriva je od javnosti, on ima 92, a ona 56