Vanna podijelila rijetku fotku sa suprugom, za to imala poseban povod: ’25 godina putovanja’

Ivana Vrdoljak Vanna (52) i suprug Andrija proslavili su 25. godišnjicu braka, a pjevačica je tim povodom objavila njihovu zajedničku fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

– 25 godina ljubavnog putovanja – stoji uz fotografiju na kojoj nasmiješeno poziraju.

Foto: Instagram/Screenshot

Vanna i Andrija vjenčali su se 1998. godine, a zajedno imaju kćer Janu i sina Luku. Tajna njihovog uspješnog braka nije, kako je svojedobno rekla pjevačica, u trudu. Trud i napor ulaže u svoju karijeru. Kad bi ga ulagala u odnos, to bi bilo kao iscrpljivanje.

– Ja to tako ne doživljavam. Ne zanimaju me previše odnosi između drugih ljudi, ono što je nekome idealan odnos meni djeluje neprihvatljivo, a nekome bi moj stil bio grozan. Generalno, ljudi možda previše očekuju od drugih, a premalo od sebe – priznala je za Story.

Zagreb: Ivana Husar Mlinac, Vanna i Leonarda Boban s djecom na koncertu Nine Badrić

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ispričala je i koliko je truda uložila u odgoj sina i kćeri. Zahvaljujući njima, stalno je skladu s trendovima. Jedino tako, kako je istaknula, zna živjeti. Osjećala bi se pomalo izolirano da nije tako.

– Želim vam zapravo reći da je od one situacije kad probdijete noć u strepnji zbog temperature do situacije kad shvatite da rečenica: ‘Vjeruj mi, mama, znam što radim’ stvarno uvjerljivo zvuči, prijeđen dug i izrazito kompleksan put koji vrijedi svake sekunde uložene ljubavi, truda, žrtve i svega ostalog. Sa zgodno posloženim izgledom se rodiš ili ne, i bolje je kad se tako posloži, ali sve ostalo je – objasnila je.

storyeditor/2022-01-09/PXL_090122_91404610.jpg

Foto: PIXSELL/kolaz

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Aca Lukas snimio duet sa Seve: ‘Sjajna je pjesma, stvarno je hit’
Next post Vatroslav Tijan progovorio je o razvodu od Valentine: Ona želi luksuz, a nema ni za garsonijeru