Ponovno nasmijana: Barbara Nola podržala prijateljicu, 2022. je izgubila ljubav svog života

U Teatru Exit je prošle subote održana promocija knjige glumice Jelene Miholjević (53), ‘Taj Glas’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Knjigu je predstavila književnica Staša Aras, književnica i teatrologinja Nataša Govedić, književnica Ivana Bodrožić, dramska umjetnica Barbara Nola (54) dramska umjetnica Nina Violić te autor i urednik Zoran Maljković.

Zagreb: U Teatru Exit održana promocija knjige Jelene Miholjević

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Posebnu pozornost izazvala je Barbara Nola koju je bilo lijepo vidjeti ponovno nasmijanu nakon smrti voljenog supruga, cijenjenog redatelja Lukasa Nole koji je preminuo u listopadu 2022. godine u 59. godini života nakon duge i teške bolesti, karcinoma grla.

– Svijet je stao, dušo moja – poručila je tada kratko shrvana glumica koja s redateljem ima dvoje djece, kći Maru i sina Jakova.

Zagreb: U Teatru Exit održana promocija knjige Jelene Miholjević

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bračni par Nola vjenčao se 1994. godine, a poznavali su se još od školskih dana. Njihova ljubavna priča bez skandala bila je jedna od najljepših na domaćem zvjezdanom nebu.

Boris Šćitar/Pixsell

Foto: Boris Šćitar/Pixsell

– Najljepša stvar koja se pokazala danas na komemoraciji Lukasa Nole i zbog koje smo svi naizmjenično plakali je ta da nisu bitni nikakvi filmovi, nikakva postignuća i nikakve medalje… Danas smo svi bili tužni što je ovako rano i barem na ovom svijetu morala završiti ljubav dvoje ljudi koji su se jako voljeli – napisao je redatelj Dalibor Matanić na Facebooku nakon komemoracije u studenom prošle godine.

Goran Stanzl/Pixsell

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Sin Jakov (28) krenuo je očevim stopama, te je redatelj i scenarist, dok je kći Mara (25) završila srednju školu za dizajnera tekstila, a nakon toga je upisala smjer novi mediji na Akademiji likovnih umjetnosti. 

Barbara je bila prijateljica njegova brata Filipa s kojim je išla u razred, te su zajedno išli u glumačku školu u ZeKaeM-u. Ljeta je često provodila u njihovoj kući blizu Makarske. Lukas joj je u to vrijeme bio kao stariji brat, a kad se vratio iz vojske počela ga je gledati drugim očima.

Zagreb: Posljednji ispraćaj Lukasa Nole

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

– Kad sam ga upoznala, bila sam infantilna i bez nekog velikog ljubavnog iskustva. Fascinirala me njegova kreativnost, jer je pisao pjesme, scenarije, to što je imao bend. Bio je dominantan u društvu, strastvena, snažna i odlučna osoba. Bio je frajer – ispričala nam je Barbara ranije. 

– Lukas je strahovito mnogo utjecao na mene, jer smo vrlo mladi počeli hodati i živjeti skupa, pa i naša djeca od kojih i dandanas svašta učim – dodala je.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Hana Rodić bila na još jednoj operaciji pa se pohvalila: ‘Kako vam se sviđa moj novi nosić?’
Next post Svi ga već vide u Bruxellesu, a njemu bi treća izborna pobjeda bila slađa od ičega: ‘To još nitko nije napravio‘