Pedro Soltz se vratio u ‘Ples sa zvijezdama’: Imao sam sto ideja kako bih napravio svoj izazov!

Imao sam sto ideja kako bih napravio svoj izazov i smislio sam puno toga, no s obzirom na to da ne mogu ostvariti sve, birao sam plesne stilove za kandidate i napravio sam kratki izazov od nekoliko koraka koji vrijedi za sve parove, rekao je pobjednik prošle sezone ‘Plesa sa zvijezdama’, Pedro Soltz za Novu Tv.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pedro se vratio u emisiju kako bi izazvao kandidate.

–  Oni te korake moraju ukomponirati u svoju koreografiju, odnosno u stil i karakter plesa koji izvode. Bit će izazovno!

Foto: Instagram/Ioan Gruffudd

Za svakoga kandidata izabrao je plesni stil, a onda i određene korake. Pedro je prošle godine pobijedio sa plesnom partnericom Valentinom Walme.

Foto: Luka Dubroja

Drugi ovotjedni izazov bit će timski izazov u kojem će na kraju emisije svoje plesne vještine kandidati odmjeriti podijeljeni u dvije grupe. U timu pod nazivom ‘Ludacha’ četiri plesna para izvest će cha cha cha, dok će se ostala četiri para u grupi ‘Eliminator’ plesati tango. 

Jedan će tim predvoditi Mario Mandarić, dobitnik prve desetke u ovoj sezoni, a drugi Daria Lorenci Flatz, no tko će od preostalih kandidata pripasti kojem timu, gledatelji ispred malih ekrana tek će doznati.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post ‘Plenkovićeva dominacija samo izgleda nedodirljivo; Milanović nije lider oporbe, on je lažna devetka‘
Next post SDP premoćno pobijedio, osvojili većinu, Čačić izvisio: ‘Građani su odlučili maknuti krokodile‘