Hana Rodić bila na još jednoj operaciji pa se pohvalila: ‘Kako vam se sviđa moj novi nosić?’

Kandidatkinja showa ‘Gospodin savršeni’ Hana Rodić (25) sa svojih je gotovo 130 tisuća pratitelja na Instagramu podijelila detalje oko operacije nosa, a sada je objavila fotografiju nakon oporavka i pitala: ‘Kako vam se čini novi nosić?’

POGLEDAJTE VIDEO: 

– Evo, prošlo je nešto više od mjesec dana od moje operacije i mogu vam reći da sam prezadovoljna i presretna jer moj nosić je iz dana u dan sve ljepši – napisala je Hana. Dodala je da kompletan oporavak traje oko godinu dana. 

Foto: Instagram/Hana Rodić

Hana je na operaciju išla u Zagrebu početkom ožujka, a zahvat joj je napravio ugledni estetski kirurg Siniša Glumičića. S obzirom na to da je uvijek vrlo otvorena za razgovor o izgledu, ljepoti i plastičnoj kirurgiji, cijeli je put od operacije do oporavka dijelila sa svojim pratiteljima. 

Foto: RTL

– Jedino mi je još ostao nosić, pa evo… Otkrit ću vam tajnu. Idem na operaciju nosa 2. ožujka i jedva čekam da vam sve snimim – rekla je uoči operacije. 

Ipak, dok se većina komentara divi Haninom izgledu, neki smatraju da je operacija bila sasvim nepotrebna. 

Foto: Hana Rodić/Instagram

‘Ne vidim nikakvu razliku, isto je kao prije’, ‘Lijepa si i bez korekcije, i da ništa ne diraš nitko neće primjetiti’, pisale su joj pratiteljice. 

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Moć i samopouzdanje dolaze u obliku nove revolucionarne linije Kérastase Symbiose
Next post Ponovno nasmijana: Barbara Nola podržala prijateljicu, 2022. je izgubila ljubav svog života