Mila Elegović o sudjelovanju u Masked singeru: Stopila sam se s maskom, baš lijepo iskustvo…

Mila Elegović (52), hrvatska glumica i glazbenica, u subotu navečer ispala je iz showa ‘Masked singer’, a skrivala se ispod maske Pantere.

Foto: RTL

Na početku showa nitko nije uspio pogoditi da se Mila skrivala ispod maske, ali što je show išao dalje dosta njih je pretpostavilo da se radi o njoj.

Mila je za RTL otkrila je kako ju je kolegica Sandra Bagarić (49) nagovorila da pristane sudjelovati u showu.

– Moram priznati da je ovo jedna od najluđih i najljepših, najzanimljivijih iskustava koje sam imala. Nikad nisam igrala nešto s maskom na glavi, a kada sam dobila ovu priliku, prvo sam razmišljala hoću li, a nagovorila me Sandra koja mi je rekla da to moram prihvatiti jer je jako dobro. Još kako sam dobila ovu masku u koju sam se zaljubila, dalje sam u svim ostalim emisijama totalno uživala – priznala je Mila.

Foto: rtl

Dodala je i kako joj nije bilo teško skrivati tajnu o svom sudjelovanju u showu.

– Iskreno, ne. Privatna sam osoba, ali vidjela sam dosta na društvenim mrežama kako su me ljudi provalili – rekla je. 

Mila je dodala i kako će show pamtiti po iznimnoj zabavi, profesionalnosti i osobnoj radosti zbog toga što je pjevala i plesala pod maskom.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Prof. Šiber priznao našoj novinarki: ‘Tog jutra nazvao me Milanovićev otac… Sada se javnosti ispričavam zbog toga‘
Next post I Todorić se nudi: nikad više kandidata za spašavanje Hrvatske! Samo, tko će nas spasiti od poplave takvih spasitelja