I Ante Prkačin napustio Domovinski pokret: ‘Ne bojim se ni vatre ni vode, ni stranačkih veličina. Široko im polje!‘

Saborski zastupnik Ante Prkačin napustio je Domovinski pokret zato što mu, kako tvrdi, ljudi iz vodstva stranke nisu dali da u Saboru govori u ime DP-a.

– Ja koji se ne bojim ni vatre ni vode, ni puške ni noža, pred svaku saborsku sjednicu bojim se hoće li se pojaviti neka stranačka veličina koja će reći da bi bilo bolje i da je odlučeno da umjesto mene govori netko drugi, e sad, široko im polje. Eto i ono malo vremena što sam im dosad uzimao – rekao je Prkačin, kako prenosi Jutarnji list.

Nakon njegova odlaska, saborski Klub zastupnika Domovinskog pokreta past će na samo šest članova – duplo manje nego što su imali na početku rada ovog saziva Sabora.

Osipanje Domovinskog pokreta i njegova Kluba zastupnika u Saboru započelo je odlaskom utemeljitelja stranke Miroslava Škore i njegove sestre, zastupnice Vesne Vučemilović. Prije Prkačina, saborski Klub zastupnika DP-a napustili su još i Milan Vrkljan, Ružica Vukovac te Karolina Vidović Krišto.

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava rekao nam je kako zasad nema nikakav komentar na Prkačinov potez.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post I Todorić se nudi: nikad više kandidata za spašavanje Hrvatske! Samo, tko će nas spasiti od poplave takvih spasitelja
Next post Kako se riješiti grubih, suhih i oštenećih ruku