Marija izgubila u duelu i ispala iz emisije, Marina gubi živce: ‘Dosta mi je ružne atmosfere…’

Na plemenskom vijeću većina članova crvenog tima odlučila je u duel poslati Mariju. No čak četiri glasa dobila je Nikolina, dok je Lazar, koji se mnogima našao na meti kritika, dobio samo jedan.

– Poznato je zašto su glasali za mene. Dogodila se situacija i za nešto jesam kriva i to mi je žao -rekla je Marija te kritizirala Bojana kazavši da joj se krenuo osvećivati.

Situacija o kojoj Marija govori dogodila se kada su se plemenu pridružili Kalu i Nikolina, pa su pojedini članovi crvenog tima, među kojima je bila i Marija, odlučili od novih članova sakriti hranu. 

Foto: Nova TV

– Marija je imala tu nesreću da je istaknuta kao žrtveno janje za stvari u kojima su sudjelovali i drugi. Podnosi sav teret te loše situacije, koja se ne može opravdati samo tako, ali često se događa da ljudi gledaju sebe u tim situacijama i žele nahraniti sebe prije svih. Ona nije jedini krivac. Najveći krivac u svemu tome je netko drugi, a to je Lazar – objasnio je Luka. Dodao je da mu je teško palo što je Marija drugi duelist, jer mu je jedna od omiljenih osoba u plemenu. 

Lazar je priznao da je pogriješio, no članovi crvenog tima nisu ga doživjeli ozbiljno.

– Mislim da nikada ne bi priznao svoju grešku da ti Marija nije rekla da si je razočarao – kazala je Nikolina Lazaru te pred svima izjavila da Lazar više zaslužuje biti u duelu nego Luka.

– Pokazalo se da je u ovoj igri najmanje bitno kako se pokažemo u poligonima, nego da su presudni u glasanju međuljudski odnosi – rekao je Luka te dodao da mu je Marija u plemenu bila i sestra i prijateljica i sve što mu nedostaje na udaljenom otoku.

Foto: Nova TV

– Teško mi je – izjavio je Luka prije duela.

– I meni je jako teško što se nalazim pokraj njega u duelu. Rado bih igrala ovu igru s Bojanom – kazala je Marija.

U duelu su morali proći poligon koji se sastojao od tri stanice, a na njima se nalazio određeni broj domina koje su morali postaviti na postolje i prenijeti ih do cilja. Pri tom nisu smjeli stati na pijesak. Bolji je u izazovu bio Luka, pa je Marija napustila Survivor i po posljednji put obratila se članovima svog tima.

Foto: Nova TV

– Pokušat ću uvjeriti svoje suigrače da nemam loše namjere i da moja negativna energija nije usmjerena ka nijednom od njih – izjavio je Luka poslije duela.

– Bilo je jako zanimljivo i nezaboravno iskustvo, uzbudljiv put. Doduše bio je na momente i trnovit, i trenutačno mi je dosta ove nefer igrice – rekla je Marija za kraj.

Ni u plavom timu nema mira i iako je naizgled sve u redu, Marina je svjesna da bi već na sljedećem glasanju na plemenskom vijeću mogla ponovno biti nominirana.

Foto: Nova TV

– Nema smisla kao fikus tu stajati i nemati glas ni za što. Osjećam se otuđeno, loše. Vuče me to da idem doma, jer doma imam divne ljude. Toliki je presing i ta atmosfera je baš očajna. Razmišljam o tome koji je smisao toga da ostavim dijete doma, a ja sam ovdje u toj ružnoj atmosferi s tim ljudima koji me ne mogu vidjeti nacrtanu. Ne želim sudjelovati u tome. Ali radi svog Gabrijela koji me najviše motivira, izvučem snagu iz sebe za svaki poligon – rekla je Marina kroz suze.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Svjetski dan zdravlja obilježava se 7. travnja
Next post Nikolina Pišek opet zablistala u ‘Masked Singeru’, odjenula je ružičastu haljinu s perjem