Dino Rađa otvoreno o mucanju: ‘Naučio sam se kroz vrijeme s time nositi, to je neizlječivo…’

Bivši košarkaš Dino Rađa (55) progovorio je o problemu s kojim se godinama bori, a česta je pojava u današnjem društvu. Radi se o mucanju, a Dino tvrdi da je svladao tehniku kojom uspijeva prikriti mucanje u svojim javnim nastupima.

Foto: Nova TV

– Mislim da je to jedna stvar koja nije izlječiva, moje iskustvo je takvo. Međutim, naučiš se kroz vrijeme s time nositi tako da imaš pripremljene scenarije za bilo što. Naravno, nismo svi isti, postoje ljudi s nekom većom razinom, s manjom razinom, ali meni zapravo u trenu kada zapnem, samo se moram smiriti, izdahnuti i onda ide bez problema – rekao je Dino.

Dino je poručio mladima koji mucaju da to nije ‘kraj svijeta’ i da se s tom poteškoćom može izaći na kraj. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Dino i bivša misica Viktorija su u braku od 2001. godine, a njihova ljubav započela je još davnih 90-ih. Dugo se šuškalo da je Rađa upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina. Sa suprugom Viktorijom je dobio dva sina, Niku i Roka.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Rađa se nova koalicija: bivši šef Fonda za obnovu Vanđelić za premijera, šibensko-kninski župan Jelić za predsjednika
Next post Scarlett Johansson otkrila zašto nema društvene mreže: Loše se osjećam, kao da živim tuđi život