Feminnem i Alejuandro spotom za pjesmu ‘Trending’ opisali karikaturu današnjeg društva

Da su Feminnem i Alejuandro Buendija dobitna kombinacija znalo se na prvo slušanje pjesme ‘Trending’, a prije nekoliko dana potvrdu su dobili pobjedom na jubilarnom, 70. Zagrebačkom festivalu. Pobjednička pjesma sada je dobila i pripadajući spot u režiji Sandre Mihaljević. VFX za spot je radio Aleksandar Rapaić.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Spot je karikatura današnjeg društva u kojem se apsolutno i same pronalazimo. Na šaljiv način, kao i pjesma, prikazuje mane društvenih mreža. Dragog Sašu upoznale smo na dan snimanja spota, što samo govori kako nam je trebalo malo vremena da se ufuramo u uloge svi skupa, a to funkcionira tako lako samo kad su ljudi jednostavni i istog cilja – poručuju Feminnemke. 

Rekvizita u spotu nije im nedostajalo, a djevojke ne skrivaju da im je ovo bilo jedno od zabavnijih snimanja. Pogotovo iz razloga što su rekvizite na kraju jele i pile. Atelier Monet i Ivan Pervan zaslužni su za njihove frizure u spotu, za šminku zahvaljuju Žani Kožul, a styling potpisuju ELFS i Valentina Dragšić

Foto: Sandra Mihaljević

Pamela Ramljak, Neda Parmać, Nika Antolos i Saša Antić potpisnici su pjesme koja je prije nekoliko dana oduševila sve u zagrebačkom HoB-u. 

– To je pjesma za koju smo nas tri napisale i tekst i glazbu, a onda se Saša savršeno uklopio sa svojim tekstom iz muške perspektive. Ne možemo bit ponosnije – rekle su, a Alejuandro Buendija je dodao:

– Pjesmu su cure napravile u jednu večer, a ja kad sam ju čuo, u sat vremena sam napisao svoj dio. Ključno je pronaći lik u pjesmi, onda se tekst sam napiše. Bitno je da je neka predstava.

Foto: Sandra Mihaljević

Pjesma ‘Trending’ već je neko vrijeme u vrhu top lista radijskog etera, a uz singlove ‘Ima li nas sutra’ i ‘Zajedno’ obilježava novu eru grupe Feminnem i njihovo osvajanje glazbene scene.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Igra je bila previše za Lea, Sanja se rasplakala: ‘Htio sam vikati – piši njima bod, ja ne mogu više’
Next post Kuhar Zoran prešao u ovotjedno vodstvo: ‘Oborio je rekord, jela sam ono što inače nikad ne bih’