Iva Majoli poigrala se filterima: Prisjetila se tuluma sa slavnima na Oscarima pa zagladila bore

Naša poznata bivša tenisačica, Iva Majoli (45), koja je trenutačno kapetanica Fed Kupa Hrvatske, podijelila je uoči Oscara uspomenu s dodjele nagrada 2017. godine. Tada je pozirala s mlađim bratom Bena Afflecka (50), glumcem Caseyom Affleckom (47), koji je te godine osvojio Oscara u kategoriji najboljeg glumca. 

Međutim, na fotografiji koju je objavila prije šest godina i u nedjelju, vidljiva je velika razlika. Uspoređujući staru i novu, a istu fotku, vidi se da je Iva zagladila lice, podignula obrve i obraze i dodala si jaču šminku.

Foto: Instagram

I bez filtera kroz koje se provlače slike prije objave na društvenim mrežama, Ivi nisu strani tretmani uljepšavanja. Podsjetimo, 2020. pohvalila se zahvatom ‘peglanja’ bora.

– Nikola (dr. Milojević) preporučio mi je da dođem na fenomenalnu Plazmu PRGF. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraju u lice koje izgleda zdravo, pomlađeno, sjajno, elastično – poručila je tada svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Kome bi više odgovarali prijevremeni izbori? ‘Unatoč svim aferama, HDZ ne pada, a oporba ne raste i nespremna je‘
Next post Vilim Ribić još ne misli u mirovinu, sindikalnu karijeru mijenja političkom: ‘Da, učlanio sam se u stranku…‘