Sprd na mrežama: jeste li vidjeli kako se vitez Reiner u Saboru borio s muzikom sa svog mobitela; ‘Samo se upalilo!‘

Društvenim mrežama širi se snimka nezgodne situacije, u kojoj se tijekom saborske sjednice u petak zatekao potpredsjednik Sabora, akademik Željko Reiner.

Dok je zastupnica Radničke fronte Katarina Peović držala govor o tome kako žene moraju moliti da bi dobile svoje teško zarađene plaće, iza njenih leđa oglasila se glasna glazba iz mobitela predsjedavajućeg Reinera. Akademik je pokušavao stišati mobitel, no to mu nije polazilo za rukom, pa je kolegici Peović uputio ispriku:

– Oprostite, meni se samo upalilo!

Peović je potom pokušala nastaviti izlaganje, no glazba ju je opet nadjačala.

– Oprostite, meni se nešto pokvarilo, pokušao se opravdati Reiner, a što je Peović uzvratila: – Zove Wolt!

Potpredsjednik Sabora potom joj se još jednom ispričao, a u nedjelju nam je pokušao objasniti svoju bitku s mobitelom.

‘Počeo živjeti svoj život!‘

– Ne znam što mi se dogodilo. Počelo je nešto svirati iz mobitela i nisam ga uspijevao zaustaviti. Pomogla mi je tajnica da ga isključim. Inače, uvijek isključim mobitel u Saboru, baš uvijek.

Iskreno, uopće ne znam što se s njim dogodilo jer mobitel je i tada bio isključen, a onda je počeo živjeti neki svoj život (smijeh). Naravno, ispričao sam se kolegici Peović i dao joj dulje vrijeme da govori jer ju je to omelo – prenio je Jutarnji riječi potpredsjednika Sabora.

Kazao je i sljedeće:

– Mislim da je daleko važnije što netko govori, konkretno u ovom slučaju kolegica Peović, od ovakvih situacija koje su uistinu irelevantne za rad Sabora, a mislio sam i za medije.

Inače, po snimci se da naslutiti kako je Reiner cijelo vrijeme dok je Peović govorila za pozornicom – surfao, a onda je, čini se, naišao na neki video koji se ‘odlučio oglasiti‘ – vjerojatno jer na mobitelu nije bio ugašen zvuk sadržaja koji se automatski reproducira, piše Jutarnji.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Ovo su sve nominacije za Oscara
Next post Legendarna ‘kućanica’ pokazala duboki dekolte: Eva Longoria zasjenila puno mlađe kolegice