Supruga Brucea Willisa poručila pratiteljima: Predugo šutim, ali uvijek ću se zalagati za muža!

Manekenka Emma Heming Willis (44), supruga glumca Brucea Willisa (67) objavila je video na Instagramu u kojemu je govorila o tome kako mnogi misle kako se pokušava promovirati objavama o zdravlju supruga.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Upravo sam vidjela da mnogi govore o tome kako se trudim dobiti svojih pet minuta slave. Odlično, znači da me slušate. Zato ću sada iskoristiti tih svojih pet minuta, samo što ću ih produžiti u 10. Uvijek ću se zalagati za svog muža – rekla je Emma te dodala:

– I kad smo već kod toga, cilj mi je podići svijest o demenciji i njegovateljima koji su naši neopjevani heroji. Želim svoju tugu i svoj bijes preusmjeriti u nešto dobro. Predugo sam šutjela – objasnila je.

Motherless Brooklyn Premiere - 57th New York Film Festival

Foto: John Nacion/starmaxinc.com

Ubrzo su joj u komentarima pratitelji pisali poruke podrške.

‘Ponosna sam na tebe’, ‘Bravo, fantastična si’, ‘Postajem sve veći i veći fan ove žene’, ‘Dosta što se bori s muževom bolešću, još se mora boriti s hejterima’ – pisali su fanovi.

New York: Premijera filma Glass

Foto: John Nacion/starmaxinc.com

Nedavno je Emma zamolila javnost da imaju više razumijevanja za Brucea i njegovo trenutačno stanje. Zamolila je da prestanu ‘tražiti ekskluzivu’ od njega.

– Znam da je to vaš posao, ali možda bi se trebali maknuti. Molim vas, nemojte vikati na mog supruga, ispitivati ga kako je ili bilo što drugo. Prestanite. Dajte mu prostora. Dozvolite našoj obitelji ili bilo kome tko je s njim taj dan da ga sigurno dovedu od točke A do točke B – rekla je ranije.

Motherless Brooklyn Premiere - 57th New York Film Festival

Foto: John Nacion/starmaxinc.com

Podsjetimo, glumcu je prošle godine dijagnosticiran poremećaj sposobnosti govora – afazija, a prošli mjesec njegova je obitelj otkrila kako glumac boluje i od demencije. 

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Na zajedničku večeru stiže Saša, no svi će pitati jedno: ‘Čujem da spavaš po tuđim sobama…’
Next post Frontmen ‘Iron Maidena’ Bruce Dickinson: Zagreb mi je jedno od omiljenih mjesta, veselim se