Na zajedničku večeru stiže Saša, no svi će pitati jedno: ‘Čujem da spavaš po tuđim sobama…’

Eksperiment je završio, a parovi su nastavili sa stvarnim životom. I dok će neki, poput Hede i Zorana, svaki slobodan trenutak nakon showa provesti skupa, neki će priznati da su se posvetili drugim ciljevima i planovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi parovi treće sezone ‘Braka na prvu’ okupit će se na zajedničkoj večeri kako bi otkrili sve pikanterije koje su se dogodile u međuvremenu.

– Mislim da će danas biti OK i bez tenzija. Mislim, ako budem raspoložena, mogu ja nešto započeti – šalit će se Miljana.

Najveća enigma parovima bit će Lorena i Stefan pa će ih ispitivati u kojem je smjeru otišao njihov odnos. Petra i Dario stići će odvojeno, baš kao i Manuela i Tihomir, koji tijekom čitave večeri neće moći sakriti nesuglasice. 

Foto: Tea Belak

– Apsolutno je mogu pogledati ravno u oči – poručit će on.

Na večeru će stići i Saša koja će iskreno poručiti bi li sve ponovila te otkriti u kakvim je sada odnosima s Bojanom. No glavna tema ipak će biti Dario i njegove Plitvice jer će kandidati doznati da su ga ondje posjetile i Manuela i Lorena nakon kraja eksperimenta.

– Znaš što se dogodilo? Samo ne znam misle li ili ne misle da se to izgovori u nekom trenuku… – šaputat će Heda Andrei, a i dečki će ispitivati Darija o sinoćnjem izlasku.

– Došli kod mene u sobu, popili par pića, ona zaspala, zaspao i ja, ujutro se probudili – opravdavat će se ostalima.

– Čujem da spavaš po tuđim sobama – zanimat će i Stefana.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Prvi nominiran za ispadanje iz ‘Survivora’ je Aleksa: Očekivao sam, nisam pokazao dovoljno
Next post Supruga Brucea Willisa poručila pratiteljima: Predugo šutim, ali uvijek ću se zalagati za muža!