Gafovi u ‘Plesu’: Asim je uništio haljinu Maji, Igora ošamutila tableta, dobili ocjene bez plesa

Započela je nova sezona popularnog showa ‘Plesa sa zvijezdama’ koju su gledatelji ispred malih ekrana dočekala s oduševljenjem. Prošlu sezonu obilježili su neki gafovi, a o njima će se sigurno još dugo pričati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Asim uništio haljinu Maji

Ivana Čuljak i Ivan Jarnec žiriju i publici predstavili su se sa jazzom u jednoj od emisija. Nisu se proslavili, dobili su tek 21 bod. Nakon kritika žirija razgovarali su s voditeljicom Majom Šuput nakon čega se dogodila nezgoda.

Maja je na poklon dobila tortu sa šlagom od Ivane. Dok su njih dvije pričale, na pjevačicu je skočio Asim Ugljen te je iznenađena Maja zalijepila tortu za sebe i umrljala se šlagom.

– To je za mene?-  poviknula je Maja kad je ugledala tortu.

– Mislim da je došao red da poravnamo račune, pa evo ga Majo – rekla joj je Ivana. Maja je obećala da će pojesti tortu doma, a onda se iza njezinih leđa pojavio Asim Ugljen. Nije poznato je li riječ o šali ili ne, ali Maja je zbog toga zatražila mali predah.

Foto: Nova TV

– Ja sam sad zbunjena – iskreno je rekla Maja i dodala:

– Zamolit ću produkciju za reklame, čisto da vidim što ću sa sobom.

Mešina ošamutila tableta

Nakon prve live emisije ‘Plesa sa zvijezdama’ mnogi su primijetili da Igor Mešin zamuckuje. Iako se našalio da je to zbog zgodne suvoditeljice, u pitanju su ipak bile zdravstvene tegobe.

Foto: Nova TV

– Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije sam popio i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja… – rekao je Mešin ranije te zahvalio publici na razumijevanju.

Par dobio bodove prije nastupa

Tijekom jedne emisije uživo popularnog showa došlo je do greške koju su gledatelji odmah primijetili. Na bodovnoj ploči bili su prikazani bodovi plesača koji još nisu nastupili.

Foto: Nova TV

Tako su gledatelji mogli vidjeti da će Matija Lovrec i Helena Bradvica dobiti 17 bodova. Nakon što su otplesali, voditelj Igor priznao je da se potkrala greška i da su prikazani bodovi za par koji još u tom trenutku nije otplesao. 

Foto: Nova TV

Žiri im je dao 16 bodova, a ne 17, pa su se i zbog toga tada počele širiti razne špekulacije o namještanju, iako je emisija uživo.

– Jesu oni ozbiljno izmijenili 17 u 16? Ajme sramote – napisala je ranije jedna korisnica na forumu.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post FOTO Lepa Brena na predstavi u Zagrebu: Izljubila se s Mesićem, a stigli su Tarik i Lejla, Arija…
Next post Prvi nominiran za ispadanje iz ‘Survivora’ je Aleksa: Očekivao sam, nisam pokazao dovoljno