Glumac se požalio na susret s obožavateljicom: ‘Stavila je ruku na moju stražnjicu, jezivo’

Irski glumac Paul Mescal (27) požalio se da ga je obožavateljica neprimjereno dirala kada je pristao na fotografiranje s njom, prenosi ES Magazine. 

Nominees Luncheon for the 95th Oscars in Beverly Hills

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Obožavateljica ga je zamolila da se zajedno fotografiraju ispred kazališta ‘Almeida’ u Londonu. 

– Dok smo pozirali stavila je ruku na moju stražnjicu. Mislio sam da je slučajno, pa sam pomaknuo njenu ruku, ali ona je nastavila pratiti moju stražnjicu. Sjećam se da sam počeo osjećati napetost i primio me bijes. Okrenuo sam se prema njoj i rekao: ‘Što radiš? Makni ruku s mog dupeta – ispričao je Mescal. 

EE British Academy Film Awards 2023 - Arrivals - London

Foto: Ian West/PRESS ASSOCIATION

– Zadnja stvar koju želim je prozivati nekoga ispred kazališta, neugodno je za sve uključene, ali stvarno nije u redu. Bilo je odvratno, jezivo – dodao je. 

Objasnio je kakvo mu je općenito iskustvo od kada je poznat i obožavatelji ga prepoznaju. Tvrdi da je 97 posto vremena odlično, ali tih 3 posto netko ga dira po stražnjici. 

Inače, Mescal je nedavno nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg glavnog glumca za ulogu u filmu ‘Aftersun’. U drami, koju su mnogi kritičari nahvalili, glumac je utjelovio mladog oca Caluma. 

Foto: IMDb

Mescal je veću pozornost javnosti stekao nakon pojavljivanja u mini seriji ‘Normal People’. Značajnije uloge imao je u filmovima ‘The Lost Daughter (Izgubljena kći) i ‘God’s Creatures (Božja stvorenja). 

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Saborski zastupnici o opozivu premijera Plenkovića raspravljali do dva ujutro: ‘Podvio je rep i otišao!‘
Next post Miljana i Marko sve prisniji, ali Lorena im ne vjeruje: ‘Baš su fejk, sve što rade je predstava!’