ANKETA Saša i Dario priznali da se međusobno privlače. Hoće li postati par u nastavku emisije?

Tebe sam na testi fizičke privlačnosti stavila na prvo mjesto. Onda su me pitali je li to fizički ili psihički pa sam rekla da ti kao čovjek ispunjavaš sve, rekla je u novoj epizodi ‘Braka na prvu’ kandidatkinja Saša Dariju, Petrinom suprugu u showu. Tihomir, Manuela, Petra, Dario, Saša družili su se kod Bojana

POGLEDAJTE VIDEO: 

Svi kandidati ranije su morali odraditi zanimljiv zadatak, tekst fizičke privlačnosti, gdje su uz pomoću fotografija poredali ostale natjecatelje prema fizičkoj privlačnosti. Na iznenađenje Bojana i gledatelja pred maleim ekranima, Saša je na prvo mjesto stavila Darija, a on nju na drugo. 

Foto: RTL

Upravo to bila je glavna tema druženja kod Bojana, gdje su Saša i Dario itekako došli do izražaja. 

– Doktorice, kada sam ga ja stavila na prvo mjesto, znači da mali vrijedi. Ti dok to prepoznaš, ima da ti ga uzme netko drugi – poručila je Saša Petri. 

– Nisam ljubomorni tip u vezama. Bilo mi je drago zbog njega, a i uvijek ti je drago kad netko da kompliment tvom partneru – komentirala je Petra. 

Cijelu situaciju sa Sašom komentirao je i Dario, objasnio je da nema iskre među njima, no Bojanova supruga smatra da se u njihovom slučaju suprotnosti privlače. 

– Da sam bio na Bojanovom mjestu, imao bi drukčiji pristup prema Saši – priznao je kasnije Dario. 

Foto: RTL

–  Znam Darija i ne bih se trebala brinuti… Koliko je on direktan, priznao bi mi da mu se sviđa Saša. Ne mislim da bi mi radio iza leđa i ušao u neki drugi odnos, a da mi to prethodno ne kaže – poručila je Petra, a Dario ju je zezao da se angažirala oko njega tek kad mu se Saša približila.

ANKETA

Zanima nas kako vi vidite rasplet ove situacije. Mislite li da će Dario i Saša postati par u nastavku eksperimenta? 

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Lille, Knoll i Nives pokazale sve adute, fanovi: ‘Pa ovaj početak tjedna i nije tako depresivan…’
Next post Kolinda došla na utakmicu PSGa i Bayerna te poručila: ‘Na Parku prinčeva, ja sam kraljica’