Rihanna je nastupila nakon pet godina, a evo koliko su je platili za 13 minuta na Super Bowlu

Rihanna (34) se vratila na scenu na poluvremenu Super Bowla, a za svoj nastup nije dobila honorar. Umjesto toga, NFL joj je platio sve troškove vezane s produkcijom, uključujući i putne.

NFL - Super Bowl LVII - Half-Time Show

Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS

Svake godine NFL angažira neka od najvećih glazbenih imena da nastupe na poluvremenu Super Bowla. Nastup je to koji privlači milijune gledatelja diljem svijeta i zbog toga mnogi glazbenici sanjaju o danu kada će biti pozvani na slavnu pozornicu.

NFL - Super Bowl LVII - Half-Time Show

Foto: CAITLIN O’HARA/REUTERS

U izjavi za The Independent predstavnik NFL-a potvrdio je da nogometna liga ‘pokriva sve troškove povezane sa showom i isplaćuje prosječnu plaću izvođaču’. Prema Forbesu, ta plaća je samo ‘djelić iznosa od šest i sedam znamenki’ koje umjetnici obično redovito zarađuju. Produkcija na poluvremenu, ovisno o tome što izvođač priprema, može stajati i do 10 milijuna dolara.

Pjevač The Weeknd (32) je 2021. navodno potrošio 7 milijuna dolara vlastitog novca da postavi produkciju, kao i Dr. Dre (57) prošle godine. Nastup Jennifer Lopez (53) i Shakire (46) NFL je stajao gotovo 13 milijuna dolara. Rihannin jučerašnji nastup platio je NFL zajedno s Apple Musicom.

NFL: Super Bowl LVII-Kansas City Chiefs vs Philadelphia Eagles

Foto: Kirby Lee

Pjevačica je tijekom showa iznenadila obožavatelje kada je pokazala trbuščić u uskom kombinezonu. Iako u početku mnogi nisu bili sigurni je li pjevačica ponovno trudna, njeni su predstavnici za The Hollywood Reporter potvrdili vijesti o prinovi.

NFL: Super Bowl LVII-Kansas City Chiefs vs Philadelphia Eagles

Foto: Michael Chow

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Kesovija nakon pobjede Leta 3: ‘Tako sam zaurlala da je cijela Graščica čula kako se derem’
Next post Saša priznala Dariju da joj je na prvom mjestu, on: ‘Bojan je nonšalantan, ja bih to drukčije’