Kesovija nakon pobjede Leta 3: ‘Tako sam zaurlala da je cijela Graščica čula kako se derem’

Let 3 je odnio pobjedu na Dori, a s pjesmom ‘Mama ŠČ’ osigurali su si odlazak na Eurosong u Liverpool.  Neobični stihovi pjesme privukli su pozornost javnosti, a mnoge kolege dali su im podršku. Jedna od njih je i hrvatska diva  Tereza Kesovija (84) koja je 2020. godine s njima ostvarila suradnju na novoj verziji pjesme ‘Sam u vodi’ s kultnog albuma ‘Two Dogs Fucking’.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Ja sam navijala ko luda za Let 3!I kad sam čula da su oni pobijedili, ja sam tako zaurlala da je cijela Graščica čula kako se derem: Bravoo! – rekla je Tereza za Danas.hr.

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama ŠČ!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!

Foto: GOK

– Često sam se puta pitala: zašto baš takav repertoar, takav pristup, takvo viđenje? Međutim, kasnije sam došla do zaključka da oni to sve rade kao svoj protest svemu lošem što se događa u našem društvu. Meni je to automatski postalo prihvatljivo jer sam ionako neka vrsta buntovnika, iako to možda nježno dajem do znanja – kazala je Tereza 2020. za Jutarnji list.

Opatija: Let 3 traktorom stigao ispred dvorane gdje ?e nastupiti na Dori

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Tereza Kesovija je davne 1966. također nastupala na Eurosongu koji se tada održao u Luksemburgu. Naime, te godine Jugoslaviju je predstavljala Slovenka te je Tereza Kesovija nastupila za Monako s pjesmom ‘Bien plus fort’ (hrv. Puno jače). Naime, imala je veliku podršku monegaške princeze Grace Kelly, koja je bila njezina velika obožavateljica. U Luksemburgu nije se baš proslavila te je završila na posljednjem mjestu bez bodova.

Nastupila je na Eursongu još 1972. godine, ali ovaj put za Jugoslaviju s pjesmom ‘Muzika i ti’ te je tada završila na visokom 9. mjestu.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post FOTO Sam Smith na dodjeli ‘Brit Awards’ u balonima od lateksa, Jessie J ponosno pokazala trbuh
Next post Rihanna je nastupila nakon pet godina, a evo koliko su je platili za 13 minuta na Super Bowlu