Let 3 ponovno oduševio fanove, vježbali koreografiju za Doru u bazenu: ‘Nitko kao vi, najjači!’

Dečki iz grupe Let 3 u bazenu su vježbali koreografiju s kojom će se predstaviti na ovogodišnjoj Dori u subotu. Ekskluzivno su pozirali za naš tjednik Cafe, koji izlazi u sklopu tiskanog izdanja 24sata u petak. Više o pripremama ekipe za Doru, novoj pjesmi ‘Mama ŠČ!’, kao i detaljima iz bogate karijere moći ćete pročitati u petak 10. veljače u Cafeu.

POGLEDAJTE VIDEO:

‘Špricaaaaaj!’, kratko su poručili letovci, a obožavatelji su u komentarima imali samo riječi pohvale. Snimka je postala hit prikupivši više od 2500 lajkova.

storyeditor/2023-01-18/PXL_180123_97839862.jpg

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

‘Ako ove godine Hrvatska ne pokupi glavnu nagradu Eurovizije, onda nek sve ide u 3pm, ŠČ’, ‘Najjači ste’, napisali su im. Netko je u komentarima izjavio i kako će po prvi put pratiti Doru samo zbog njih.

– Jedinstveni, totalno drukčiji od drugih. Nitko vas ne može, niti se usudi kopirati, ma bravo. Momci, želim vam pobjedu na Dori! – podržala ih je jedna obožavateljica.

Foto: Goran Berović

Podsjetimo, Let 3 nalazi se na drugom mjestu liste favorita za pobjedu na Dori na kladionici koju je otvorila Hrvatska lutrija, dok je prvo mjesto zauzela grupa Harmonija disonance s pjesmom ‘Nevera’. 

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post DiCaprio ponovno ljubi: Zajedno su bili na partyju, a ona ima tek 19 godina i bavi se modelingom
Next post Gledatelji oduševljeni Marelom, a Danijelino ponašanje nije im se svidjelo: ‘Podmukla je…’