Vratila se iz Njemačke i otvorila restoran u Makarskoj, a sada će kuhati i u ‘Večeri za 5 na selu’

Bajkoviti kraj podno Biokova predstavit će nam pet veselih kandidata ovotjedne ‘Večere za 5 na selu’. Iz Makarske i okolice stižu ukusne delicije, a evo tko će ih spravljati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U novom tjednu popularne emisije kuhat će ugostitelj Marin Rebac, djelatnica u ugostiteljstvu Marela Janko, automehaničar i vinogradar Darijo Vuković, prvostupnica ekonomije Andrijana Prug te poduzetnica i kuharica Danijela Rašić Matoš.

Foto: RTL

Marin Rebac ima 35 godina, dolazi iz Makarske, a po zanimanju je konobar i kuhar. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavio se zbog novog iskustva i dobre hrane, koju voli, kaže, i kuhati i jesti.

Foto: RTL

S obzirom na njegovo zanimanje, Marin smatra da ima veliku prednost u odnosu na ostale kandidate. Komunikativan je i veseo te voli kuhati hranu svjetskih kuhinja.

Foto: RTL

Djelatnica u ugostiteljstvu Marela Janko ima 41 godinu te dolazi iz Tučepa. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se zbog novog iskustva i znatiželje. Obožavateljica je dalmatinske kuhinje te bi svojim protukandidatima mogla servirati specijalitet upravo svog podneblja. Slobodno vrijeme provodi s obitelji i prijateljima, a voli i putovati te kuhati.

Foto: RTL

Darijo Vuković ima 44 godine i dolazi iz Makarske, a po zanimanju je automehaničar i vinogradar. Sretno je oženjen te je otac dvoje djece, a u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavio se kako bi se dobro zabavio i bio bogatiji za još jedno iskustvo. Slobodno vrijeme Darijo provodi u svom vinogradu, a kada nije u njemu, voli jesti i kuhati jela mediteranske kuhinje.

Foto: RTL

Prvostupnica ekonomije Andrijana Prug dolazi iz Makarske te ima 26 godina. U ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se jer joj je show jako zanimljiv, a usto voli i kuhati. Posebno je vješta u jelima iz dalmatinskog podneblja, no to nije njezin jedini interes. Andrijana volontira, bavi se fotografijom te sportom. Za sebe će reći da je društvena i vesela te ambiciozna.

Foto: RTL

Poduzetnica Danijela Rašić Matoš ima 42 godine te dolazi iz Makarske. Nekad je živjela u Njemačkoj, no vratila se prije nekoliko godina te otad vodi svoj restoran, uživa u majčinstvu, druženju s prijateljima i kuhanju.

Ljubiteljica je mediteranske kuhinje, a u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavila se iz ljubavi prema hrani.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Katija je pobijedila u ‘Večeri za 5 na selu’: Bilo je puno emocija, nagrada ide oboljelima od raka
Next post Petar Grašo na koncertu ugrizao obožavateljicu za nogu, mnogi u čudu: ‘Što mu je? Zašto to radi?’