Katija je pobijedila u ‘Večeri za 5 na selu’: Bilo je puno emocija, nagrada ide oboljelima od raka

Posljednji dan u ‘Večeri za 5 na selu’ iz Dubrovnika i okolice domaćin je bio medicinski tehničar i najmlađi ovotjedni kandidat Marko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Marko je gostima pripremio predjelo naziva Yin-Yang, glavno jelo Oksimoron i desert Kontrast. Salata je osrednje prošla kod gostiju, glavno jelo također nije oduševilo nikoga, baš kao ni desert.

Foto: RTL

Markov zdravi jelovnik nije se svidio gostima, a ni atmosfera nije bila potpuno opuštena zato što je domaćin bio dosta nervozan cijelu večer. Naposljetku je dobio po osmicu od Keti i Semre, Dubravko je dao ocjenu sedam, a najkritičnija je bila Katija koja je dala ocjenu šest uz objašnjenje.

– Prvu sam večeru ocijenila osmicom, a ova večera mi je bila lošija od Dubravkove – objasnila je Katja. 

Foto: RTL

Nakon rakije gosti su odmah počeli s predjelom – ciklom i tikvicama u salati te raznim povrćem uz bruskete. Dubravko je bio nezadovoljan jer ne voli kruh, a Keti je komentirala kako joj je salata preobična da bi se poslužila za predjelo.

– Katastrofa! – dodao je Dubravko i objasnio da voli salatu, ali nikako kao predjelo.

Foto: RTL

– Svega mi je bilo previše, kim je bio previše dominantan, a i nisam bila sigurna je li to povrće kuhano ili sirovo zato što nije bilo hrskavo – zaključila je Katija.

Popečke od tune i slanutka uz pire od ljubičastog batata domaćin je poslužio za glavno jelo.

– Meni je izgledalo kao ruska pura s nekim keljom…, katastrofa! – govorio je Dubravko, a Semra je dodala kako joj pire nikako nije odgovarao i ta kombinacija s tunom.

Foto: RTL

– Batat je bio presladak, ali inače ga ne koristim u kuhinji pa ne mogu ocijeniti je li s njim bilo nešto pogrešno – rekla je Katija.

Keti je komentirala kako joj glavno jelo nije bilo loše, ali da nije baš osjetila tunu u polpetama i bile su joj previše mljackave dok su se Semri jako svidjele.

Foto: RTL

– Bile su vrh! – pohvalila je Marka.

Čokoladne brownies s maginjama i malinama sa sladoledom koji je sam pravio Marko je poslužio za kraj večere.

Foto: RTL

– Na tanjuru se vidjelo da tu nešto nije uspjelo – odmah je komentirala Semra i dodala kako joj se nije svidio ni koktel koji je domaćin poslužio uz desert.

Ni ostali gosti nisu bili zadovoljni koktelom. Katiji je kolač bio malo mljeckav i nije joj se svidjela kombinacija s maginjama.

– Desert je bio dobar, ali malo ni je zasmetalo što uopće nisam osjetila te maginje u kolaču – zaključila je Keti.

Foto: RTL

Gosti su dobili poklone, još jedan zanimljiv koktel, koji se svidio svim gostima. Potom su zapjevali uz pratnju gitarista i pjevačice, a onda je uslijedilo proglašenje pobjednika.

Na četvrto mjesto smjestio se večerašnji domaćin, treće mjesto osvojio je Dubravko, druga je završila Keti, a isti broj bodova imale su Semra i Katija pa su kandidati odlučili da je pobjednica tjedna – Katija.

Foto: RTL

– Drago mi je što sam prvo mjesto dijelila sa Semrom jer je njezina večera stvarno bila jako dobra. Sretna sam što je ovaj
tjedan sve bilo puno emocija i pozitivno da bih stvarno sve ponovila. Moja nagrada ide u Ligu protiv raka – rekla je pobjednica.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Uz ovakvu oporbu, HDZ s vlasti mogu srušiti samo – HDZ-ovci! I zato im je rejting postojaniji od tupea Duška Lokina
Next post Vratila se iz Njemačke i otvorila restoran u Makarskoj, a sada će kuhati i u ‘Večeri za 5 na selu’