Bojan se boji Saše? Nije mu dala ruku, odbija ga od sebe: ‘Ne mogu, probala sam, ali ne ide’

Hoćeš mi dati ruku?, pitao je Bojan Mrđenović suprugu Sašu Đorić u showu ‘Brak na prvu’, a ona mu je odbrusila: ‘Ne’. Na fotkanju se nisu uspjeli opustiti, a Bojan se prestrašio Saše. ‘Ne znam koliko se smijem približiti’, govorio je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Saša očito nije bila zadovoljna suprugom. Nije htjela otplesati prvi ples niti na pjesmu koju je ona odabrala, ali ni na Bojanovu. ‘Naredila’ mu je da se okrenu prema moru i gledaju zalazak. 

– Mislila sam kad sam pošla prema podiju da otplešem prvi ples da ću odustati na pola plesa, a nisam uspjela ni početi – rekla je pa komentirala vezu s novopečenim suprugom: 

Foto: RTL

– Fali energije, fali autentičnosti, snage, mekano je. 

Zbog njezinog ponašanja Bojan je komentirao kako je zgodna, ali je i nezgodna. ‘Sad ćemo vidjeti koliko je nezgodna’, rekao je. Iako ju je Bojan nasmijavao u nekoliko situacija, emocije su je svladale i Saša se nije otvorila novom suprugu.

Foto: RTL

– Prvi dojam mi je da ništa ne skriva, ali će trebati neko vrijeme da izgradimo povjerenje da ona zna da mi sve može reći. I mislim, na kraju krajeva, da ja znam da ja njoj mogu reći neke stvari – istaknuo je Bojan, a Saša je komentirala:

– Probala sam, ali ne mogu biti fejk, ako hoću da mi bude ugodno u mojoj koži!

Foto: RTL

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Charles želi Harryja i Meghan na krunidbi, ali William se buni: ‘Samo žele privući pozornost’
Next post Zavirite u raskošnu kuću Ivane Trump: Mramor, zlato i kristali na prodaju za 26,5 milijuna $