Selena Gomez novom snimkom zabrinula pratitelje, morala im objasniti zašto joj drhte ruke

Selena Gomez (30) ponovno je progovorila o dijagnozi s kojom se bori jer su se njezini pratitelji nakon objavljenog videa u kojem joj drthe ruke, zabrinuli. 

Glazbenica i glumica na TikToku je objavila video svoje ‘makeup’ i ‘skincare’ rutine, a pratitelji su primijetili da joj se ruke jako tresu kad je pokušavala izliti malo micelarne vode na blazinicu. Kasnije je objasnila situaciju.

– Haha, tresem se zbog lijekova za lupus. Osim toga, pročitajte ‘disclaimer’, nisam profesionalka u ovom – napisala je u komentaru jednom pratitelju.

Autoimuna bolest lupus dijagnosticirana joj je 2014. godine. Prema definiciji Klinike Mayo, to se javlja kada imunološki sustav tijela napada vlastita tkiva i organe. Upala uzrokovana lupusom može utjecati na različite tjelesne sustave uključujući zglobove, kožu, bubrege, krvne stanice, mozak, srce i pluća.

Foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Gomez je tri godine poslije podvrgnuta transplantaciji bubrega. O bitci s bolešću progovorila je prošle godine u dokumentarcu ‘Selena Gomez; My Mind & Me’.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Kanye West pod istragom zbog napada žene koja ga je snimala
Next post Male ovlasti i velike frustracije: od savjetnika albanskog premijera do negiranja prava Kosova na samostalnost