Kandidati ‘Braka na prvu’ jedva čekaju upoznati buduće supruge

Mnogi ljudi sanjaju svoje idealno vjenčanje i trenutak kada će voljenu osobu konačno ugledati pred oltarom. No što kad na vlastitome vjenčanje zajedno s matičarem očekujete buduću suprugu koju vidite prvi put u životu i uopće ne znate kako izgleda?Upravo to dogodilo se šestorici kandidata nove sezone sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iščekivanje, adrenalin, uzbuđenje, emocije, nestrpljenje – sve to prolazilo je kroz glavu Zoranu, Stefanu, Tihomiru, Dariju, Bojanu i Marku dok su prije ceremonija odijevali sakoe te namještali kravate i leptir- mašne.

– Kad dolazi ovakav dan, nema smisla bojati se. Veselim se i želim uživati u svakoj minuti – najavljuje optimistično 50-godišnji Tihomir Tomašić.

Foto: MAJA BOTA ŠTRBE za RTL

– Ulazim u show otvorenog uma dati priliku ovom eksperimentu. Jedva čekamo krenuti u taj bračni život – ističe mladi Dario Crnković koji se zbog ljubavi već selio u London, a sada u Lijepoj Našoj traži srodnu dušu u RTL-ovu showu.

Foto: MAJA BOTA ŠTRBE za RTL

Uzbuđen je i Zoran Babović iz Novog Sada, ovisnik o adrenalinu i svjetski putnik, koji ipak ističe da je ova pustolovina drukčija od svega što je dosad doživio.

– U ovo sam ušao iskreno i spreman sam nekome dati šansu. Najviše sam razmišljao o tom prvom susretu, kako će to izgledati… Onda sve kreće – zaključuje.

Foto: MAJA BOTA ŠTRBE za RTL

Prema braku inače skeptični Daruvarčanin Marko Bogdan spreman je za rizik života:

– Kad ulazimo u brak, ta osoba stvarno mora biti sve ono što želimo jedno od drugoga. Baš sam uzbuđen jer inače sam osoba koja nije bila uvijek za rješenje da je brak potreban, puno mi je važnije u životu bilo da su međuljudski odnosi usuglašeni.

Foto: Suzana Bota za RTL

– Imam povjerenjenje u stručnjake da su nas spojili kako treba. Ja ću pasti s nogu sigurno na prvi dojam, ali onda ćemo vidjeti dalje što će biti – kaže Siščanin Bojan Mrđenović.

Foto: RTL

– Jedva čekam da sve skupa počne, ne bojim se, dapače, jako pozitivno gledam na sve! Trema je prisutna, ali sam i uzbuđen. Samo čekam da počne i da upoznam svoju suprugu! Dosta je bilo iščekivanja – nestrpljivo najavljuje i Stefan Modrić.

Foto: MAJA BOTA ŠTRBE za RTL

POGLEDAJTE ‘SPOJ NA SLIJEPO’: POSVAĐALI SE NA PRVOM SPOJU

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Georgina Rodriguez mrzovoljna došla na proslavu rođendana, svu pozornost ukrao je Cristiano
Next post Kanye West pod istragom zbog napada žene koja ga je snimala