Georgina pozirala s maramom na glavi: Znači, to sad poštuješ, a haljinu nosiš s prorezom?!

Nešto si radila s licem, operirala si se sigurno, pisali su pratiteljiGeorgine Rodriguez (28) nakon fotografija koje je objavila. Lice joj se vidi izbliza, a ima i maramu na glavi te haljinu s dubokim prorezom. Zbog toga su je i kritizirali. Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda (37) već je imala problema u Saudijskoj Arabiji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Prije svega, Georgina i Ronaldo nisu u braku, a žive zajedno, što prema saudijskim zakonima nije dozvoljeno, ali progledali su im kroz prste. Najviše im ipak smeta Georginin način odijevanja. Na dodjeli Joy Awards došla je u baršunastoj haljini s prorezom, dekolteom te skupocjenim nakitom. Nosila je i maramu.

Foto: Instagram

U komentarima su je napali zbog marame.

– Glavu je pokrila, a pokazuje noge – zamjerali su joj pratitelji pa dodali: 

– Ne idu ta marama i haljina skupa.

Foto: Instagram

Bilo je i onih koji su je pohvalili zato što je nosila maramu kojom je pokrila glavu, a istaknuli su i da je bila jedna od rijetkih koja je nosila pokrivalo za glavu. Podsjećamo, Georgina se s djecom preselila u Saudijsku Arabiju jer ondje Ronaldo igra za Al Nassr, za koji je potpisao na dvije godine i zaradit će oko 200 milijuna eura.

Foto: Instagram

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Žanamari pozirala razodjevena kraj zaleđenog jezera: ‘Oprezno da ne rastopiš sav taj snijeg’
Next post Kreće li oporavak SDP-a baš iz Dalmacije? ‘Mladi lavovi‘ s juga mogli bi biti zadnja šansa za spas posrnule stranke