Jesse Eisenberg godinama nije glumio, a evo zašto je prihvaćao uloge u ‘nepoznatim’ filmovima

Američki glumac Jesse Eisenberg (39) najpoznatiji po ulogama u filmovima ‘Društvena mreža’, ‘Zombieland’ i ‘Batman vs. Superman’, ali posljednjih godina gotovo je u potpunosti nestao sa scene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Eisenberg je slovio za jednog od najtalentiranijih mladih glumaca i uz nabrojene filmove glumio je u brojnim uspješnim blockbusterima, poput ‘Justice League’ i ‘Majstori Iluzije’. Sudjelovao je i u nekim indie filmovima, koji nisu postigli veliki uspjeh.

Američki glumac Jesse Eisenberg prošetao crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala

Foto: Armin Durgut/PIXSELL/ilustracija

U razgovoru za Esquire Jesse je otkrio što se događa s njim posljednjih godina te rekao da ne gleda svoje filmove jer mu nije važno kako će on izgledati na filmu, već mu je važno iskustvo koje stekne glumeći.

Foto: IMDb

Na pitanje zašto je počeo prihvaćati uloge u relativno anonimnim filmovima, odgovorio je da prihvaća uloge koje ga uzbuđuju i želi glumiti likove čije bi živote i on sam želio živjeti.

– Radio sam s ljudima koji su glumili u mnogo filmova koji nisu bili baš uvijek najzabavniji. Ja ne gledam filmove u kojima glumim, samo se fokusiram na iskustvo koje ću steći i na lika koji ću igrati te na život s tim osjećajem – rekao je Eisenberg.

Američki glumac Jesse Eisenberg prošetao crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala

Foto: Armin Durgut/PIXSELL/ilustracija

– Ne brine me završni produkt, više me brine hoće li to što radim biti uzbudljivo – zaključio je Eisenberg, koji priprema tri nova projekta. Riječ je o filmovima ‘Manodrome’, koji bi trebao izaći 2023. te filmovi ‘A Real Pain’ i ‘The Medusa’. 

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Previous post Nina Badrić u elegantnoj haljini poslala znakovitu poruku: ‘Ne buni se! Uvijek može biti gore’
Next post Plenković popustio: Sprema se novi Zakon o izbornim jedinicima, hoće li u Saboru sjediti manji broj zastupnika